Ούτε κρύο, ούτε ζέστη στην ΑΕΚ

Το ότι η ΑΕΚ επέστρεψε στη Super League και βρίσκεται στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας το περιμέναμε. Το ότι δεν θα είναι σε θέση από την πρώτη της χρονιά να κάνει πορεία πρωταθλητισμού κι αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο.

Το παιχνίδι της Λεωφόρου με τον ΠΑΟ ήταν μία μικρογραφία των δυνατοτήτων της φετινής ΑΕΚ. Ικανή να κοντράρει στα ίσια τον μεγάλο της αντίπαλο εκτός έδρας, αλλά ανίκανη να του «κλείσει» το σπίτι, να πάρει το «διπλό» και να γίνει ξαφνικά το φαβορί για τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος περίμενε κάτι παραπάνω με την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, αλλά η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων είναι αυτή που λαμβάνει χώρα. Και με δεδομένα τα λάθη του καλοκαιριού και το τόλμημα της στήριξης του Δέλλα, παρά την απειρία του, μάλλον θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι στην Ένωση που έχει βγει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα με Skoda, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ εκτός έδρας και η ομάδα είναι τόσο ψηλά στη βαθμολογία!

Πέραν όλων, υπάρχει και η παρουσία ενός νέου προπονητή που υπόσχεται ακόμη καλύτερη εκμετάλλευση του ρόστερ, ενώ μελλοντικά η ΑΕΚ έχει ακόμη αρκετές προκλήσεις, όπως η μετεγγραφική περίοδος του Γενάρη, τα Play Off, το Κύπελλο, τα προκριματικά στην Ευρώπη, η μετεγγραφές του καλοκαιριού και φυσικά το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο η ΑΕΚ θα έχει σαφώς αυξημένους στόχους!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα