“Αμετανόητος ο Παπανδρέου”

 Tα βέλη του κατά των Γιώργου Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης χαρακτήρισε αμετανόητο τον πρώην πρωθυπουργό σχολιάζοντας τις δηλώσεις του -στην ομιλία του κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου επέμεινε στη φράση«λεφτά υπάρχουν» και είπε ακόμα
μακάρι να είχαμε λίγο χρόνο ακόμη. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα”– λέγοντας πως «έκτισε ένα λαϊκίστικο αφήγημα για να κερδίσει τις εκλογές του ‘09 και έσκασε στα χέρια του. Είναι πολύ θλιβερό όταν δεν μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος τα λάθη του, και ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί.»

Μάλιστα στο σημείο αυτό, ταύτισε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου με αφορμή την χθεσινή του ομιλία στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο αλλαλούμ με τον ΕΝΦΙΑ τονίζοντας πως “τα πισωγυρίσματα δεν κάνουν καλό”.

 

«Η ομοιότητα Παπανδρέου – ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη, δεν αξίζουμε ως χώρα να βιώσουμε ξανά το 2010, να ζήσουμε τη μέρα της μαρμότας…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βάλτε τα ηχητικά κλιπ του κ. Παπανδρέου με αυτά που έλεγε προεκλογικά και αυτά που έκανε αφότου εκλέχτηκε… Να σας θυμίσω ότι ήταν στα κάγκελα στον Πειραιά για να αντισταθεί στην διαφαινόμενη επένδυση της COSCΟ» τόνισε.

 

Αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ, Ο  κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως “θα προτιμούσε εξαρχής να είχε προσδιοριστεί ότι οι δόσεις του ΕΝΦΙΑ δεν μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση. Σίγουρα αυτά τα πισωγυρίσματα δεν κάνουν καλό στην εικόνα μας. Κατά την άποψή μου καλώς δεν εντάσσεται ο ΕΝΦΙΑ στη ρύθμιση των 72 δόσεων, αλλά στην πάγια των 24”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα