Αναβάθμιση στελεχών στη SAP

Tην αναβάθμιση των καθηκόντων των κυρίων Steve-Στάθη Τζικάκη και Μάνου Ραπτόπουλου, δύο στελεχών που έχουν διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με τη μέχρι σήμερα παρουσία τους στην SAP, ανακοίνωσε η γνωστή εταιρεία εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζικάκης σε συνέχεια του ρόλου του ως Senior Vice President και γενικός διευθυντής για τις χώρες της Νότιας Ευρώπης (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Τουρκία, Ισραήλ), αναλαμβάνει την θέση του SVP και γενικού διευθυντή για τη διευρυμένη περιοχή South EMEA (Νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής). Εξάλλου, ο κ. Ραπτόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή Λειτουργιών για την ίδια περιοχή και παραμένει διευθύνων σύμβουλος για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα.

Ο κ. Τζικάκης εργάζεται στη SAP από τις αρχές του Ιανουαρίου του 2008 και έχει υπηρετήσει την εταιρεία από σημαντικές θέσεις, όπως αυτές του επικεφαλής της ομάδας Στρατηγικών Πελατών στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (EMEA), του διευθύνοντος συμβούλου της θυγατρικής της στη Ρωσία, καθώς και του διευθυντή του τμήματος Μεγάλων Επιχειρήσεων (Large Enterprise) στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέλαβα τα καθήκοντα του SVP & Γενικού Διευθυντή, για τη Νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική στη SAP. Το 2014, είδαμε την τεράστια δυναμική των επιχειρήσεων στην περιοχή South ΕΜΕΑ, η οποία, παρά το αβέβαιο περιβάλλον της αγοράς, συνεχίζει να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα για τη SAP. Με βάση τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει κάθε αγορά, εμείς θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη, να παροτρύνουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες της SAP να ανταγωνιστούν στον πολύπλοκο ψηφιακό κόσμο του αύριο και να τρέξουν απλά», δήλωσε σχετικά ο κ. Τζικάκης.

Ο Μάνος Ραπτόπουλος εργάζεται στην SAP Hellas από το 1998. Κατά την περίοδο 2000-2003 εργάστηκε ως Project Manager σε έργα εντάσεως εφοδιαστικός αλυσίδας (ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΣΕΛΜΑΝ) και στη συνέχεια ανέλαβε τη δημιουργία του τμήματος Business Development κάτω από τη Διεύθυνση Πωλήσεων της εταιρείας. Το 2006 ανέλαβε διευθυντής πωλήσεων μέχρι τον Ιανουάριο του 2008, οπότε και η εταιρεία του εμπιστεύθηκε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Το 2012 επέκτεινε το ρόλο του αναλαμβάνοντας καθήκοντα Chief Operating Officer για τη Νότια Ευρώπη.

«Είμαι ενθουσιασμένος από το γεγονός της επέκτασης των αρμοδιοτήτων μου ως COO σε μια περιοχή που παρουσιάζει τεράστια δυναμική ανάπτυξης για την SAP. Διανύουμε μία περίοδο, όπου η SAP καινοτομώντας διαρκώς τα τελευταία χρόνια, έχει απλοποιήσει τη λειτουργία και την ευκολία χρήσης των προϊόντων της, ενώ ταυτόχρονα διευρύνει τις δυνατότητες τους. Σήμερα είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρείας κλίμακας εταιρεία στο cloud, ενώ η ανακοίνωση του S/4HANA, επανακαθορίζει το πρότυπο του ERP, από την εταιρεία που ουσιαστικά το εφήυρε. Αυτή η διαρκής καινοτομία και απλοποίηση τυγχάνει πολύ θετικής ανταπόκρισης από τους πελάτες μας σε όλη την περιοχή, παρά τις έντονα διαφορετικές επιχειρησιακές συνθήκες που επικρατούν», δήλωσε ο κος Ραπτόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα