Αναθερμαίνεται το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Εσιέν!

Με σύμμαχό του το… Champions League ο Ολυμπιακός φέρεται να κινείται εκ νέου για την απόκτηση του Μικαέλ Εσιέν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μίλαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φλερτ με τον διεθνή Γκανέζο αναθερμάνθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με σταθερά καλή πορεία, σε άρτια κατάσταση και βέβαια, για ένα πολύ μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός αναζητά περιπτώσεις σαν και αυτή, καθώς στον Πειραιά τις θεωρούν ευκαιρία για ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ, αλλά και προβολή σε επίπεδο μάρκετινγκ.

Ωστόσο, η περίπτωση του Εσιέν δεν είναι τόσο απλή, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Ινδίας και των ΗΠΑ. Το δέλεαρ και στις δύο περιπτώσεις είναι μεγάλο, καθώς τα λεφτά που προσφέρονται είναι… εξωπραγματικά, ενώ για το MLS υπάρχει και το κίνητρο του… αμερικανικού ονείρου, το οποίο οι περισσότεροι θέλουν να βιώσουν.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Τουρκία, ωστόσο η προοπτική του Ολυμπιακού και του Champions League είναι μεγαλύτερη για τον παίκτη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένει συγκεκριμένη προσφορά από τους «ερυθρόλευκους», ώστε να κρίνει αν θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει, ή αν θα αναζητήσει σε άλλες… γωνιές της Γης την επαγγελματική του τύχη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα