Ανακάλεσε την «μπαρούφα» του ο Ελευθεριάδης

 

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ των εκλογών που δεν έγιναν ποτέ, δήλωσε πριν από ένα 24ωρο πως η διαδικασία είχε αναβληθεί τον Οκτώβρη με «υποκινητή» τον Δημήτρη Μελισσανίδη και «εκτελεστή» τον Βίκτωρα Μητρόπουλο.

Η αναδίπλωσή του ήταν άμεση, καθώς ήταν αδύνατο να στηρίξει ένα τόσο φανταστικό σενάριο. Θυμίζουμε πως ο Τύπος εκείνη την περίοδο είχε αποφανθεί πως ο Β. Μητρόπουλος λειτουργούσε κατά της «συμμαχίας», ενώ τις προηγούμενες ώρες – μετά τις άστοχες δηλώσεις του Ελευθεριάδη – τον παρουσίασε σαν να λειτουργούσε «υπέρ» της συμμαχίας, δείγμα της πραγματικής αστοχίας και αυθαιρεσίας κρίσεων ένθεν και εκείθεν

Διαβάστε τον κ. Ελευθεριάδη να ανακαλεί την τοποθέτησή του, λέγοντας πως χρησιμοποίησε το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά λάθος:

«Με δημόσια τοποθέτησή μου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκα στην αμετάκλητη απόφαση μου να απέχω από την  διεκδίκηση της προεδρίας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αναφερόμενος στην διαρκή κωλυσιεργία για αναβολή των αρχαιρεσιών πέρυσι τον Οκτώβριο αναφέρθηκα  στον κ. Δημήτριο Μελισσανίδη ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την αναβολή των εκλογών και από λάθος ανέφερα το όνομα του, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και δεν είχα καμία πρόθεση να εμπλέξω. Σημασία έχει πως η ευκαιρία για συνοχή στον χώρο του ποδοσφαίρου χάθηκε. Προφανώς μαζί με τις ελπίδες αναβάθμισης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δημήτρης Ελευθεριάδης, πρόεδρος ΕΠΣ Πιερίας»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα