Ανακοίνωσε Μητρόπουλο ο Πανιώνιος

Την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου από τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανιωνίου. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τρία χρόνια.

Ο 24άχρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε την τρέχουσα περίοδο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με τη μορφή δανεισμού. Η θετική του παρουσία ενέπνευσε τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι έσπευσαν να αγοράσουν τα δικαιώματά του, ενώ συμφώνησαν και με τον ίδιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Μητρόπουλου για συμβόλαιο διαρκείας 3 ετών. Η συγκεκριμένη συμφωνία, αποτελεί την απαρχή της προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της ομάδας και στον αγωνιστικό τομέα.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες κινήσεις στο εγγύς μέλλον, οι οποίες και θα καταστήσουν τον Πανιώνιο ανταγωνιστικό, προκειμένου να καταφέρει την νέα χρονιά τους στόχους του. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης και σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τις απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της Επιτροπής Σωτηρίας θα είμαστε σε θέση να προβούμε σε σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα