Ανακοινώνει… μέτρα κατά των αντιπάλων του ο ΠΑΟ!

Την πραγματοποίηση έκτακτης συνέντευξης Τύπου, το Σάββατο (28/2), προκειμένου να ανακοινώσει τα… μέτρα κατά των αντιπάλων του και να πάρει θέση επισήμως σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ποδόσφαιρο, γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο παράγοντας των «πράσινων» έχει να πει πολλά και για… πολλούς, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε το σενάριο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, περί πιθανής αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης Αλαφούζος θα ανακοινώσει τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ, από τις οποίες τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Τα γεγονότα που χρήζουν σχολιασμού είναι πολλά. Από τα επεισόδια και τους… ηθικούς αυτουργούς αυτών, στη Λεωφόρο, την επεισοδιακή συνέλευση της Λίγκας, την εξοντωτική τιμωρία από την αθλητική δικαιοσύνη, μέχρι και το τι μέλλει γενέσθαι, ώστε να συνέλθει η ομάδα από την αναστάτωση. Επίσης, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να πάρει θέση και για την απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να παραμείνουν αμέτοχοι στα γεγονότα και η αντίδρασή τους αναμένεται να είναι δυναμική και πάντα στο πλαίσιο των νομικών δυνατοτήτων που τους παρέχει ο Νόμος.

Δεν αποκλείεται επίσης να ανακοινώσει μέτρα για τους συνδέσμους, προκειμένου στο μέλλον να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα, τα οποία πλήττουν την προσπάθεια της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα