Ανεβαίνει κι άλλο ο ΠΑΟΚ, 0-2 στη Λάρισα

Στο εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Super League ο ΠΑΟΚ νίκησε μέσα στη Λάρισα την ΑΕΛ με 0-2 και ανέβηκε ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία , φτάνοντας στη δεύτερη θέση τον Πανιώνιο και την Ξάνθη.

Με 32 βαθμούς βρίσκεται 13 πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να απειλήσει, εκτός αν συνεχίσει το σερί του και συγχρόνως αρχίσουν τις γκέλες οι πρωτοπόροι.

Ο ΠΑΟΚ σκόραρε νωρίς στο 9’ με τον Μυστακίδη, έκανε το 0-2 στο 61’ με τον Μάτος και κράτησε σχεδόν εύκολα το προβάδισμα, αποδεικνύοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση και πως δική του ευθύνη είναι που βρίσκεται τόσους βαθμούς μακριά από την κορυφή. Με αυτή την εικόνα φαντάζει φαβορί για τη δεύτερη θέση, μεγάλος διεκδικητής του Κυπέλλου και ικανός να κοντράρει τη Σάλκε στο Europa League.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Τικό, Φάρκας, Μονιάκης (46′ Αβραάμ), Μασαλέσα, Φατιόν (68′ Ευμορφίδης), Κόντορ, Ναζλίδης, Γκαγιέχο, Τσακοπίνο (46′ Βαρέλα)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκοχφ (86’ Χαρίσης), Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (67′ Πέδρο Ενρίκε), Κουλούρης (74’ Πρίγιοβιτς)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα