«Ανεγκέφαλοι στη Ν.Δ.»

 

Νέο τόπο διαμάχης βρήκαν στο ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ. με αφορμή μια αφίσα που κυκλοφόρησε στα social media και στην οποία σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός φρόντισε τα 17 εκ. € από τις μίζες να διατεθούν στην υγεία και την παιδεία.

Αμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Καρύδη από το ΠΑΣΟΚ ο οποίος σε σχόλιο του επεσήμανε πως «με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η Ν.Δ. επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες».

Ο γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος προσθέτει δε καρφώνοντας συνεργάτες της Συγγρού πως «δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου. Ας μαζέψει η ηγεσία της Ν.Δ. τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό».

Πάντως η συγκεκριμένη δημοσίευση έγινε αντικείμενο χλευαστικών σχολίων στο διαδίκτυο. Πληροφορίες θέλουν να σχεδιάστηκε κυριολεκτικά στον αέρα ενώ είναι αμφίβολο αν είχε την έγκριση του πρωθυπουργού!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα