«Αντίο» στην Ευρώπη με νέα ήττα ο Ολυμπιακός, 0-2 η Γιουβέντους

Με ήττα αποχαιρέτησε το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, που έχασε 2-0 από τη Γιουβέντους στο τελευταίο φετινό του ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπιασαν καλή απόδοση με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης κι έτσι η «μεγάλη κυρία» πέρασε νικηφόρα από το Φάληρο τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Κουδράδο, που ολοκλήρωσε ιδανικά την εξαιρετική ασίστ του Άλεξ Σάντρο και σιγούρεψαν τη νίκη τους με θαυμάσιο σουτ του Μπερναρντέσκι στο 89’. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 82’ ο Ολυμπιακός… άγγιξε την ισοφάριση, όμως η μπάλα μετά την προσπάθεια του Μάριν και την κεφαλιά του Μπεν κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Γιούβε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα (61′ Φορτούνης), Σεμπά (46′ Μάριν), Πάρντο, Τζούρτζεβιτς (70′ Μπεν).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτσάλι (70′ Ρουγκάνι), Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Ματουϊντί, Κουαδράδο (84′ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (62′ Πιάνιτς), Ντόουγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα