Αντεπίθεση «Δικέφαλων» για την πρώτη τριάδα

Οι χαμηλές πτήσεις των δύο «δικεφάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις ηγεσίες τους. Η 11η αγωνιστική προσφέρεται για… αντεπίθεση με στόχο την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, ή για εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι στη Λεωφόρο, όπου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καλούνται να ξαναβρούν τον… δρόμο προς την επιτυχία και – ει δυνατόν – να καλύψουν τη διαφορά που τους χωρίζει από τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολο ματς, ωστόσο η φετινή ιστορία της ομάδας έχει αποδείξει το αντίθετο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει χάσει πολλούς βαθμούς από μικρομεσαίες ομάδες, ακόμη και στην πανίσχυρη έδρα του. Τυχόν νέα βαθμολογική απώλεια θα επαναφέρει θέμα προπονητή, παρ’ ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης και η διοίκηση δήλωσαν ότι στηρίζουν τον Κροάτη.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει ήδη προβεί σε αλλαγές στον πάγκο της, αντικαθιστώντας τον Τραϊανό Δέλλα με τον Γκουστάβο Πογιέτ. Ο τελευταίος αναζητά τη «μαγική συνταγή», αλλά χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προσαρμόσει την ομάδα στο επίπεδό του. Χρόνο, τον οποίο όμως, δεν διαθέτει, καθώς η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη πολύ πίσω.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής (22/11):
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (15:00)
Ξάνθη – Πανιώνιος (17:15)
Πλατανιάς – Λεβαδειακός (17:15)
Πανθρακικός – ΑΕΚ (19:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ (23/11)
Βέροια – Ηρακλής (19:30)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα