Αντσελότι: «Δεν παραχωρείται ο Κεντίρα…»

Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας μήνας παραφιλολογίας και σεναρίων, για να βγει δημοσίως ο Κάρλο Αντσελότι και να ξεκαθαρίσει ότι ο Σάμι Κεντίρα δεν παραχωρείται από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ενώ ο Γερμανός είχε συμφωνήσει σε όλα με την Άρσεναλ, ενώ εμφανιζόταν ο Τόνι Κρόος ως η μεταγραφή που θα αντικαθιστούσε τον Κεντίρα στη μεσαία γραμμή της «βασίλισσας», ενώ τα σενάρια και τα εκατομμύρια έδιναν και έπαιρναν, ο Ιταλός προπονητής απολάμβανε τα δημοσιεύματα και τις συζητήσεις, αλλά τηρούσε σιγή ιχθύος. Λίγες μέρες πριν την εκπνοή της φετινής μεταγραφικής περιόδου, ο Αντσελότι θεώρησε σωστό να διευκρινίσει ότι ο Γερμανός δεν είναι προς πώληση!

Τι ακριβώς έχει συμβεί στη συγκεκριμένη ιστορία; Αρχικά, ο Σάμι Κεντίρα ήθελε να φύγει και παράλληλα, η Ρεάλ ήθελε να τον δώσει, προκειμένου να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και να βάλει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο της. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που αποτέλεσε τη βάση για τη γέννηση όλων των σεναρίων που ακολούθησαν. Ο Κεντίρα βρέθηκε κοντά στη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, ωστόσο για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, το θέμα κόλλησε και τελικά, οι «κανονιέρηδες» αποσύρθηκαν.

Τι άλλαξε και από τη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, ο Κεντίρα… δεν παραχωρείται; Το πλάνο το Αντσελότι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός μελέτησε το σύστημα της Εθνικής Γερμανίας, η οποία κατέκτησε το Μουντιάλ. Η παρουσία των Κρόος και Κεντίρα κέντρισε το ενδιαφέρον του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος σκοπεύει να το εφαρμόσει και στη Ρεάλ, τουλάχιστον σε ορισμένα παιχνίδια ή και συχνότερα. Όσον αφορά στο θέμα του συμβολαίου του, ακούγεται πως τις επόμενες μέρες, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, θα τον καλέσει η διοίκηση και θα του προτείνει ανανέωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα