Βαθιά υπόκλιση στον Ζλάταν!

Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, δεν έχουμε να κάνουμε απλά με μια μπάλα, αλλά κυρίως με προσωπικότητες που καταφέρνουν να κάνουν τον χώρο πιο όμορφο και σίγουρα πιο ενδιαφέρων.

Αν λοιπόν, αναζητά κανείς τέτοιου είδους άτομα, τότε στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ένας πανύψηλος τύπος που αγωνίζεται στη Γαλλία και κάθε χρόνο, όπου αγωνίζεται κατακτά και ένα πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που μέσω μιας πολύ απλής κίνησης για το δικό του «πορτοφόλι», κατάφερε να κάνει όλα τα ΜΜΕ να ασχολούνται με το άτομό του.

Τι έκανε ο Σουηδός παικταράς;

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του για άτομα με νοητική στέρηση, χρειαζόταν περί τις 37.500 ευρώ για το ταξίδι στη Βραζιλία όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο για τέτοιου είδους ομάδες.

Οι υπεύθυνοι φορείς προκειμένου να μαζέψουν το ποσό κάλεσαν γνωστούς παίκτες της Σουηδίας να υπογράψουν μπλούζες και να τις δημοπρατήσουν. Μέχρι που έφτασε η σειρά του Ζλάταν…

«Τι στο διάολο θα κάνετε με μια μπλούζα; Πόσα θέλετε για να πάτε;», ρώτησε ο Ζλάταν.

Όταν έμαθε το αστείο ποσό ο άσος της Παρί, τόνισε ότι θα καλύψει ο ίδιος τα έξοδα και μπορεί η ομάδα να μεταβεί στη Βραζιλία. Για την ιστορία, ο 31χρονος αμείβεται με 15 εκατ. ευρώ ετησίως από τους Άραβες ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Γαλλίας.

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται από όλους, ανεξάρτητα από το φύλο και την ικανότητα. Όταν δεν προκριθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήμουν απογοητευμένος και όταν άκουσα για την ‘Άγνωστη Ομάδα’ (σ.σ. το ψευδώνυμο της ομάδας) είπα στον εαυτό μου ότι ήθελα να κάνω τα πάντα για να τους βοηθήσω να έχουν την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν υπήρχε κάτι να σκεφτώ. Τώρα θα απολαύσω την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μέσα από αυτούς».

Ό,τι και να πει κανείς για αυτό τον ποδοσφαιριστή είναι λίγο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα