Αντσελότι: «Η Μπαρτσελόνα θα παίξει για τη νίκη…»

Σίγουρος ότι η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί για την κατάκτηση της νίκης, στο φινάλε του πρωταθλήματος κόντρα στην Ατλέτικο, δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε…

«Είμαι σίγουρος ότι η Μπαρτσελόνα θα θέλει να νικήσει το ματς. Θα τα δώσει όλα απέναντι στην Ατλέτικο. Πάντα παίζουν σαν να είναι τελικός και αυτό θα κάνουν και αυτή τη φορά. Ήταν ένα εκπληκτικό φινάλε για την αγωνιστική περίοδο. Η Λεβάντε έκανε εκπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο, παρά το ότι δεν έπαιζε για κάτι, όπως και η Βαλένθια εναντίον μας, η οποία βρισκόταν στην ίδια κατάσταση. Αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα. Παλεύουν όλοι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτά τα τρία παιχνίδια είναι στο χέρι μας και πρέπει να τα νικήσουμε.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης (7/5) με την Βαγιαδολίδ είναι κρίσιμη, καθώς απώλεια βαθμών, σημαίνει απώλεια πρωταθλήματος. Η νίκη είναι η μοναδική επιλογή που έχουμε. Το πλεονέκτημα είναι με το μέρος της Ατλέτικο, η οποία χρειάζεται τέσσερις βαθμούς για να κατακτήσει τον τίτλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα