«Αν αποτύχω στο θέατρο, δεν θα φταίει η ταξιθέτρια», αιχμές Μπέζου για Κουβέλη

Φωτιά και λάβρα ήταν ο Γιάννης Μπέζος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Αθήνα 9,84» κατά του Φώτη Κουβέλη. Όπως ανάφερε χαρακτηριστικώς ο δημοφιλής ηθοποιός, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κινήθηκε λανθασμένα, κακώς έφυγε από την κυβέρνηση και συμπεριφέρθηκε με ηττοπάθεια, για να συμπληρώσει με νόημα πως πάντα ο πρόεδρος έχει μεγαλύτερη ευθύνη: «Όπως αν κάνω εγώ αποτυχία στο θέατρο φταίει η ταξιθέτρια; Ο λαός δεν σε έβαλε εκεί για να φωνάζεις, σε έβαλε για τα δύσκολα. Αν είναι να μπαίνουμε στην πολιτική για τα εύκολα, δεν χρειάζεται», ανάφερε ο κ. Μπέζος.

«Δεν μπορώ την πολιτική και τα κόμματα, δεν μπορώ να συνομιλήσω με αγράμματους. Ξέρω πολύ καλούς πολιτικούς σε όλα τα κόμματα και ξέρω και άλλους που είναι ‘’ντενεκέδες ξεγάνωτοι», πρόσθεσε ο ηθοποιός, ο οποίος προέβλεψε «ξεφούσκωμα» για το ΣΥΡΙΖΑ αφού «τα κόμματα αυτά αποδυναμώνονται απότομα, είναι ευκαιριακές πλειοψηφίες. Δεν είμαι κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο κόσμος που πήγε εκεί, θα φύγει απότομα και θα βρεθεί εκτεθειμένος όταν θα αναλάβει την εξουσία, αν την αναλάβει».

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη απάντησε :«θα ήθελα αλλά έχω πολλή δουλειά», ενώ υποστήριξε πως το ΚΚΕ έχει τίμια αντιμετώπιση: «Το ΠΑΣΟΚ θέλει να συσπειρώσει κόσμο για να μην του φύγει προς τα Αριστερά και κυρίως προς το Ποτάμι». Την ίδια ώρα, ο κ. Μπέζος για την Χρυσή Αυγή σχολίασε: «Με απασχολεί περισσότερο τί είναι αυτό που οδηγεί τους ψηφοφόρους να καταφεύγουν εκεί. Από το 1920 όταν ο Πάγκαλος, ο Κονδύλης, ο Μεταξάς, ο Παπάγος και ο Παπαδόπουλος… αυτό σημαίνει πως έχουμε ρίζα σε αυτά τα πράγματα. Είμαστε 40 χρόνια που λειτουργούμε δημοκρατικά, τόσο δημοκρατικά που καμία φορά παραβιάζουμε την ίδια τη Δημοκρατία. Τώρα η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται την ανοχή της Δημοκρατίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα