Αν θέλει ας κοπιάσει!

Μη νομίζετε ότι ο νούμερο ένα (ή έστω δύο) του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μπορεί να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης όπου είναι βασιλιάς και να πάει σε κάποια άλλη ομάδα για να γίνει και εκεί ο μεγάλος αστέρας. Για να πούμε την αλήθεια, όπου κι αν πάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμη και στα 30 του, θα γίνει το «πρώτο βιολί», εκτός φυσικά αν πάει στην Μπαρτσελόνα.

Πέραν της Μπάρτσα, όμως, υπάρχει ένας ακόμη σύλλογος στον οποίο ο Πορτογάλος θα υποχρεωθεί να έχει το ρόλο το δεύτερο. Και αυτός είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Στην πρωταθλήτρια ομάδα της Γαλλίας υπάρχει ο ένας και μοναδικός, ο… θεός Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, οπότε δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις.

Επειδή τους τελευταίους μήνες ακούγεται έντονα ότι ο η Παρί ενδιαφέρεται για τον Ρονάλντο, ρωτήθηκε ο Ζλάταν για το ενδεχόμενο αυτό και όπως πάντα, η απάντησή του είχε ενδιαφέρον. «Ας έρθει, αλλά το αφεντικό στην Παρί είμαι μόνο εγώ!»

Ο Σουηδός, βέβαια, δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα ανανεώσει στην Παρί, οπότε ίσως να μην υπάρξει σύμπραξη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πλάκα θα έχει να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Πάντως, για το νούμερο της φανέλας δεν θα τσακωθούν, καθώς ο Σουηδός φορά το 10 και ο Πορτογάλος το 11. Για τη… μαρκίζα όμως θα πέσει ξύλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα