Αν και… Στιλ, λύγισε ο Άγγλος!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Λουκ Στιλ τελικά λύγισε και δεν θα είναι θέση να δώσει το «παρών» στο κρίσιμο πρώτο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με συνέπεια ο… κλήρος να πέφτει στον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος είχε υπερασπιστεί και πέρυσι την εστία των «πράσινων», κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Άγγλος πορτιέρο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση του και όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός για ένα διάστημα, ακολουθώντας ειδική θεραπευτική αγωγή.

Ως εκ τούτου, ο Στέφανος Κοτσόλης θα αναλάβει να σηκώσει το βάρος, όπως ακριβώς την ίδια εποχή πέρυσι, για την ίδια διοργάνωση και επίσης με αντίπαλο μία βελγική ομάδα. Οι «πράσινοι» έχουν εμπιστοσύνη στον γηγενή τερματοφύλακα και δεν εμφανίζονται προβληματισμένοι από την απουσία του Λουκ Στιλ.

Αντιθέτως, ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίζεται αγχωμένος με τη λειτουργία της αμυντικής του γραμμής, η οποία παρουσιάζει τις ίδιες αδυναμίες με πέρυσι, λόγω της απουσίας του Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος αποκτήθηκε για να «γεφυρώσει» αμυντικά τη μεσαία γραμμή με την αμυντική. Ο τραυματισμός του Γκανέζου είναι πολύ πιο σημαντικός από του Λουκ Στιλ, όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά πηγή μέσα από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα