“Αν υπάρξουν δείγματα διάσπασης, ο Καραμανλής θα παρέμβει”

Παρέμβαση για τα όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία έκανε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm. O πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως δεν έχει προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο λέγοντας ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι λάθος ενώ τόνισε πως δεν φοβάται διάσπαση της ΝΔ λέγοντας πως εάν υπάρξουν τέτοια δείγματα ο Κώστας Καραμανλής και άλλα στελέχη θα παρέμβουν ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα.

Το νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κινείται σε μια κατεύθυνση υποσχέσεων που δεν θα έχει αντίκρισμα” είπε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Επικρατείας.

Ο κ. Ρουσόπουλος απέδωσε στον υπουργό Επικρατείας λογική εκδίκησης και εξαφάνισης κάποιων μέσων ενημέρωσης λέγοντας ότι “θα ήταν προτιμότερο ο υπουργός να δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι αδειοδοτήσεις με πιο ήπιο τρόπο” ενώ τόνισε πως διαφωνεί με την λογική του νομοσχεδίου ότι όποιος δώσει περισσότερα χρήματα θα πάρει άδεια, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να τιμωρείται ο όποιος ιδιοκτήτης Μέσου Ενημέρωσης επειδή εδώ και 25 χρόνια δεν δόθηκαν μόνιμες άδειες.

Ακόμα ο κ. Ρουσόπουλος εκτίμησε πως το σημερινό νομοσχέδιο έχει πολλά κοινά σημεία με αυτό που είχε εκπονήσει ο ίδιος το 2007, σημειώνοντας πως θα μπορούσε ο κ. Παππάς να είχε προχωρήσει σε κάποιες τροποποιήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα