Απίστευτη κτηνωδία σε σχολείο στον Γέρακα

Απίστευτη κτηνωδία αποκαλύφθηκε σε σχολείο στο Γέρακα όπου ο 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας σε κυλικείο σχολείου φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 10χρονης μαθήτριας.

Ο 52χρονος θα απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας. Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γιώργου Νούλη ο οποίος του άσκησε

ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ασέλγειας σε ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.

Στην αστυνομία έγινε καταγγελία από τη μητέρα της 10χρονης. Σύμφωνα με την καταγγελία η 10χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα και αφού της προσέφερε πορτοκαλάδα αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της ζητώντας να δει το στήθος της.

Όπως κατέθεσε η μητέρα ο κατηγορούμενος έχει διενεργήσει κατ’ επανάληψη παρόμοιες πράξεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων προσφέροντας στη μαθήτρια διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή. Η ανήλικη καταθέτοντας στους αστυνομικούς επιβεβαίωσε τα όσα είπε η μητέρα.

Το κυλικείο σύμφωνα με πληροφορίες το εκμεταλλεύεται η σύζυγος του κατηγορουμένου ωστόσο το τελευταίο διάστημα λόγω προβλημάτων υγείας της το δούλευε ο 52χρονος. Ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς παραδέχθηκε τις καταγγελίες της 10χρονης και ομολόγησε ότι παραμονές πράξεις έχει τελέσει και σε βάρος ακόμη δυο μαθητριών 4ης και 5ης δημοτικού και εξέφρασε την μεταμέλεια του.

Ο εισαγγελέας έχει δώσει παραγγελία να εξακριβωθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης η ταυτότητα των άλλων δυο μαθητριών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα