Απίστευτο ξεκατίνιασμα Βερύκιου-Κατσούλη

ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΦΟΡΜΗ

Μέσω Twitter, αποφάσισαν να τσακωθούν ο Δήμος Βερύκιος και ο Κρατερός Κατσούλης και η αλήθεια είναι πως του έδωσαν να καταλάβει…

Η αφορμή για το… διαδικτυακό ξεκατίνιασμα ήρθε από την εκπομπή “Στα Καλά Καθούμενα”, απ’ όπου ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με υποκοριστικό. Από τη στιγμή που το Happy Day έριξε αυλαία, η απάντηση του δημοσιογράφου ήρθε μέσω Twitter.

«”Αγενής” δεν είναι αυτός που λέει τα πράγματα ωμά με τ’ όνομά τους, αλλά ο άτολμος όπως εσύ Κρατερέ που νομίζεις ότι τάχα εγώ έδιωξα την γυναίκα σου από τον Alpha! Κούνια που σε κούναγε! Ας ήσουν & εσύ στον Α για να την στηρίξεις». Ωστόσο δεν έμεινε εκεί και συνέχισε να γράφει χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρά λόγια: «Άντε μπράβο με τις ξυνίλες του κάθε δήθεν που τολμάει να αμφισβητήσει τον διαχρονικό σεβασμό μου στον Π.Παυλόπουλο. Άντε μπράβο με τον κάθε πονεμένο, που οταν τρώει “πόρτα” από τον Alpha βλέπει ανάμεσα στους …δράκους τον Βερύκιο».

Η αντίδραση του Κρατερού Κατσούλη ήταν άμεση κι αφού έκανε retweet τις αναρτήσεις του Βερύκιου, έδωσε τη δική του απάντηση:

«Προφανώς το “άντε μπράβο”, οι “ξινίλες” και το “άτολμος”, είναι φρασεολογία αντίστοιχη της ασέβειας και της αθυροστομίας με την οποία συνηθίζετε να εκφράζεστε. Ποιος έφαγε πόρτα;! Πότε;! Έτσι με συκοφαντίες θα καλύψετε την ασέβεια σας οσο αφορα τη προσφώνηση σας στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας και την υβριστική σας στάση;! Οταν μιλάτε δημόσια για αυτόν αναφέρεστε στο θεσμό, οχι στον άνθρωπο. Ο δήθεν τσαμπουκάς και η φρασεολογία σας δεν με αφορούν. Το συγνώμη, θα σας τιμούσε, δεν είναι ντροπή. Και προφανώς όχι από εμένα από τους θεατές και ακροατές σας. Καλημέρα».

Προφανώς κι αναμένεται συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε…

dimos1 krat1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα