Αποκλειστικό: «Λύγισε» η μητέρα της Νανάς έξω από την εντατική: «Συγνώμη, παιδί μου»!

 

 

Μετά και την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην «Α» το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Διοικητής του νοσοκομείου «Αγία Όλγα», ότι η Νανά Καραγιάννη είναι πολύ καλύτερα, αναπνέει μόνη της και είναι έτοιμη να την αποσωληνώσουν, τα νέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα. Η ραδιοφωνική παραγωγός που μετά από δέκα μέρες στην Εντατική κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα, κερδίζοντας τη πιο δύσκολη μάχη της με την νευρική ανορεξία, όχι όμως και την ίδια τη νόσο. Στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα είχε τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους, φίλους αλλά και την οικογένειά της.

 

Αυτόπτης μάρτυρες της κατάρρευσης της μητέρα της Νανάς Καραγιάννη έγιναν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής έξω από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγία Όλγα», όπου μεταφέρθηκε σε κώμα η γνωστή δημοσιογράφος.

Η μητέρα της, που ζει μόνιμα στην Κέρκυρα, με το που ενημερώθηκε για την επιδείνωση της κατάστασής της έσπευσε να βρεθεί κοντά της. Με δάκρυα στα μάτια και ράκος ψυχολογικά, σύμφωνα με μαρτυρίες, η «Μπουλίτσα» –όπως τη φωνάζει χαϊδευτικά η Ν. Καραγιάννη– «λύγισε» στο άκουσμα ότι η κόρη της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Συγνώμη, παιδί μου, για όλα», την άκουσαν να λέει μέσα από τους λυγμούς της, όπως μεταφέρουν στην «Α» αυτοί που ήταν παρόντες. Η Ν. Καραγιάννη δεν είχε κρύψει ποτέ ότι η σχέση με τη μητέρα της είχε περάσει από σαράντα κύματα, κάνοντας πολλούς μήνες να μιλήσουν. Επιρρίπτοντάς της μάλιστα ευθύνες για το ότι νόσησε από τη νευρική ανορεξία, αφού το έκανε για να τραβήξει την προσοχή της και να γίνει το «μοντέλο» που πάντα την πίεζε από μικρή.

Τις καλύτερες των σχέσεων όμως δεν διατηρούσε η Νανά ούτε με τον πατέρα της και τον αδελφό της Φοίβο, που δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό της όλες αυτές τις μέρες. «Η μητέρα της δεν έχει φύγει λεπτό. Είναι συντετριμμένη. Μπαίνει στη μονάδα, της μιλάει, τη χαϊδεύει και κλαίει», εξομολογείται στην «Α» νοσηλεύτρια του νοσοκομείου που ήταν από τις πρώτες που έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στη μητέρα της Ν. Καραγιάννη, όταν λιποθύμησε από τη στεναχώρια. Από ό,τι φαίνεται, η νέα και πιο σοβαρή περιπέτεια υγείας της Νανάς θα δυναμώσει και θα συμφιλιώσει την οικογένεια.

mhtera karagiannis

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα