Αποκλειστικό: Το πραγματικό επίθετο και η οικογενειακή κατάσταση του Μάκη Δημάκη

 

Ο τραγουδιστής «φαινόμενο» από τη Θεσσαλονίκη ήρθε στην Αθήνα και προκαλεί ντελίριο στις θαυμάστριές του. Ο Μάκης Δημάκης που μετά από πιέσεις χρόνων, αποδέχτηκε την πρόταση του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Βοτανικό» να κατέβει από τον Βορρά να διασκεδάσει και τους Αθηναίους, έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του.

Ρεπορτάζ: Σπυριδούλα Κάμπου – Ζαράγκα

Γοητευτικός, ταλαντούχος, και με «κύμα» κόσμου να τον ακολουθεί, θυμίζοντας σε πολλά κάτι από τη λαοφιλία του Παντελή Παντελίδη, στα 45 του χρόνια, έχει «χτίσει» τη δική του μουσική αυτοκρατορία, παντρεύοντας το δημοτικό με το λαϊκό τραγούδι.

Ποιος είναι όμως πραγματικά ο Μάκης Δημάκης; Γεννημένος το 1971 στην Γερμανία, στην ηλικία των 5 ετών ήρθε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του. Η επαφή του με το καλλιτεχνικό στερέωμα ξεκίνησε μέσα από τη μεγάλη του αγάπη το μπουζούκι , όντας μουσικός για πολλά χρόνια, για να περάσει μετά στο πεντάγραμμο, υπό την εποπτεία του παραγωγού του και μάνατζέρ του Αργύρη Αράπη, εκτοξεύοντας την επιτυχία του στα ύψη! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, η οικογενειακή του κατάσταση, είναι επιθυμία να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Μάκης Σιρλακίδης, όπως είναι το πραγματικό του ονοματεπώνυμο –το «Δημάκης» είναι το καλλιτεχνικό επίθετο–, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο υπέροχων παιδιών. Για τον τραγουδιστή η οικογένειά του είναι τόσο ιερή, μη επιθυμώντας να δώσει «τροφή» σε φωτογράφους, τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα