Στο νοσοκομείο παραμένει ο Χρ. Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου

Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, ύστερα από έμφραγμα

Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μοιράστηκε το πρωί της Τρίτης, η Δανάη Μπάρκα. Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, ύστερα από ένα έμφραγμα που υπέστη.

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι καλύτερα. Ευχαριστεί και εσάς για τις ευχές και την αγάπη, η οποία είναι απερίγραπτη που έχει ζήσει ο ίδιος και οι υπόλοιπη γύρω του. Η κατάσταση του είναι καλύτερη, οι γιατροί είναι από πάνω του. Είναι καλύτερα, νομίζω ότι αρχίζει και ανακτά τις δυνάμεις του, ελπίζουμε σύντομα να βγούμε και εντελώς», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα.

Στο μεταξύ η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!!
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τον κύριο Ραϊσάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό!!! Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης! Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολεύετε το έργο τους!!! Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!!!», έγραψε η ηθοποιός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα