Αποφασισμένος να «πάρει κεφάλια» ο Ιβάν Σαββίδης!

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μετά και την ντροπιαστική ήττα από τον Πανθρακικό, με σκορ 3-1, στο πρωτάθλημα!

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου του Βορρά» διεμήνυσε στους συνεργάτες του πως αυτή η κατάσταση θα έχει συνέπειες για όλους και ζήτησε λεπτομερή αναφορά και έκθεση για όσα συμβαίνουν εντός της ομάδας και για την εικόνα κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει πάρει για τα καλά την κατρακύλα, χάνοντας τον έναν στόχο μετά τον άλλον. Ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί να αποφύγει τις αλλαγές μεσούσης της περιόδου, καθώς ακολουθούν τα play off, την ίδια στιγμή που οι οπαδοί τον κατηγορούν για ολιγωρία.

Η αντικατάσταση του Άγγελου Αναστασιάδη δεν άλλαξε τα δεδομένα, γεγονός που οδηγεί τους συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη σε δύο συμπεράσματα. Πρώτον, ότι το υλικό είναι κατώτερο των προσδοκιών του συλλόγου και δεύτερον, ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα νοοτροπία. Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι θα είναι μεγάλες, ενώ θα αξιολογηθούν άπαντες μέχρι τη λήξη της περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα