Αποχωρεί από το Copa America ο Έντινσον Καβάνι!

Ο Έντινσον Καβάνι αποχωρεί από το Copa America, καθώς κλήθηκε εσπευσμένα στην Ουρουγουάη, μετά την εμπλοκή του πατέρα του σε τροχαίο δυστύχημα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ενημερώθηκε πως ο πατέρας του σκότωσε με το αυτοκίνητο έναν 19χρονο, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ! Ο πατέρας του διάσημου άσου συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Ο νεαρός επέβαινε σε μηχανή, πάνω στην οποία προσέκρουσε ο πατέρας του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή, μετά από αλλεπάλληλους επικίνδυνους ελιγμούς.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο πλησιέστερο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν πολλαπλά τραύματα στο κρανίο, ενώ είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του. Αυτά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (22/6). Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί, ο νεαρός δεν άντεξε και κατέληξε το πρωί της Τρίτης (23/6).

Ο τεχνικός της Εθνικής Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρεθ, επιβεβαίωσε το περιστατικό, καθώς και την εσπευσμένη αναχώρηση του Έντινσον Καβάνι από την αποστολή. Δεν αποκλείεται πάντως, ο διεθνής επιθετικός να επιστρέψει στη Χιλή, όπου διεξάγεται το τουρνουά και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς της Πέμπτης, αν και εφόσον του το επιτρέπει η ψυχολογία του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα