Από τον Όλυμπο, στα Τάρταρα ο Ίαν Θορπ!

Υπάρχουν περιπτώσεις που τα παιχνίδια της ζωής αποδεικνύονται περισσότερο ανατρεπτικά από το… φυσιολογικό! Ο Ίαν Θορπ ήταν ένας αθλητής που κατέκτησε τα πάντα, αλλά φαίνεται πως μία αόρατη δύναμη αποφάσισε να του τα πάρει πίσω…

Ο κολυμβητής που κατέκτησε πέντε χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, βίωσε την απόλυτη δόξα και πλέον βιώνει την απόλυτη παρακμή. Για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόταν σε κατάσταση κατάθλιψης, με συνέπεια να αποκτήσει διάφορα προβλήματα υγείας και μάλιστα να νοσηλευτεί σε ειδικό κέντρο αποτοξίνωσης.

Σαν να μην έφταναν αυτά, μία επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Ελβετία, του προκάλεσε μόλυνση στον ώμο, με αποτέλεσμα σήμερα, να διατρέχει τον κίνδυνο ακόμη και να υποστεί παράλυση στο χέρι! Ο μόλις 31 ετών Ίαν Θορπ, νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο στο Σίδνεϊ, στη μονάδα εντατικής και παλεύει να αποφύγει τα χειρότερα. Σύμφωνα με δηλώσεις των γιατρών που τον παρακολουθούν, η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση, ενώ του χορηγούνται ισχυρά αντιβιοτικά. Όταν η ζωή στα δίνει όλα και… ξαφνικά, στα ζητάει πίσω!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα