Αστυφύλακας κατηγορείται ότι εκβίαζε 34χρονη

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε 41χρονος αστυφύλακας, ο οποίος συνελήφθη χθες και κατηγορείται ότι εκβίαζε 34χρονη, ενώ παράλληλα ασκούσε παράνομα το επάγγελμα του ιδιωτικού ντετέκτιβ.

Ο συλληφθείς ζητούσε από τη γυναίκα να του καταβάλει το ποσό των 300 ευρώ προκειμένου να συγκεντρώσει πληροφορίες για εκείνον που την ενδιέφερε. Ο αστυφύλακας έπεσε στα χέρια των αρχών τη στιγμή που παραλάμβανε 200 ευρώ (προσημειωμένα) από την 34χρονη.

Η τελευταία κατήγγειλε στην αστυνομία πως αρχικά του έδωσε 100 ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια του ζήτησε να σταματήσει την έρευνα και αρνούνταν να τον πληρώσει ξανά. Εκείνος, όμως, απαιτούσε –πάντα σύμφωνα με την καταγγελία- να λάβει και τα υπόλοιπα 200 ευρώ, λέγοντάς της πως σε αντίθετη περίπτωση θα αποκαλύψει προσωπικά της στοιχεία σε άτομα του περιβάλλοντός της.

Σε έρευνα στη μοτοσικλέτα του αστυφύλακα,  βρέθηκαν ένα τετράδιο με σημειώσεις και ένα χαρτί με ποσά και ονόματα, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εκβίαση και παράβαση της νομοθεσίας για τη λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα