Ατελείωτος ο μαγικός κόσμος για τον Γιάννη

Ομαδικός και ουσιαστικός  ο Γιάννης Αντεντοκούμπο, μαζεύει πολύτιμες εμπειρίες στο μαγικό κόσμο του NBA, αφού κρατάει την ομάδα του σε τροχιά πρόκρισης κόντρα στους Bulls.

Οι Bucks βρίσκονται ακόμη πίσω στη σειρά με 3-2, αλλά δεν τα παρατάνε και ελπίζουν ακόμη μετά το εύκολο «διπλό» που έκαναν στο Chicago. Ο Αντεντοκούμπο βελτιώνεται διαρκώς στα Play Off και το κυριότερο, λαμβάνει φοβερές εμπειρίες για το μέλλον.

Οι αριθμοί του τα λένε όλα. Είναι πολύπλευρος με 12,8 πόντους ανά παιχνίδι, 7,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και μόλις 1,8 λάθη σε πέντε παιχνίδια για τα Play Off. Απλά εντυπωσιακός και είναι μόλις 20 χρονών.  Το ποσοστό του στις βολές (76,2%) που το ξεπερνάνε μόνο τα γκαρντ της ομάδας και ο Ιλιασόβα, είναι επίσης δείγμα του πόσο βελτιώνει το σουτ, αλλά και της ψυχραιμίας του. Και το σημαντικότερο… Η ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο, παρασύρει όλη την ομάδα.

Ακόμη κι αν δεν ξεπεραστεί το εμπόδιο τον Bulls, ο Γιάννης Αντεντοκούμπο έχει ήδη γράψει ιστορία στο NBA, αλλά καλείται να συγγράψει κι άλλα κεφάλαια, αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν όπου ανυπομονούμε να διαπιστώσουμε την αγωνιστική του πρόοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα