«Αυτοκτόνησε» η Ξάνθη, «ηλιαχτίδα» ελπίδας για Εργοτέλη

Την ευκαιρία να πλησιάσει την 5η θέση και να αξιοποιήσει τυχόν ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι πέταξε στα… σκουπίδια η ομάδα της Skoda Ξάνθης, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0 από τον Εργοτέλη, ο οποίος απέκτησε «ηλιαχτίδα» ελπίδας στη μάχη που δίνει για την παραμονή του.

Το αποτέλεσμα αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς η Ξάνθη εμφανιζόταν πανίσχυρη και ανεβασμένη ψυχολογικά, μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που πέτυχε στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Το «χρυσό» γκολ για τους Κρητικούς σημείωσε ο Τζίλας στο 66’, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Στη φάση της ανατροπής αποβλήθηκε και ο Παπάζογλου, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες για σχεδόν 30 λεπτά αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Νικόλαο Καραϊσαρίδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Ομπόντο και Μπέρτος.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Λουσέρο, Παπάζογλου, Φερνάντεθ (71’ Ομπόντο), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (46’ Κλέιτον), Φλίσκας, Καπετάνος (46’ Ράνος), Καρυπίδης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σαράνοφ, Μπόε, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Καλέ (89’ Χαντί), Χαλκιαδάκης, Πίτσος, Γκόργκς, Λουβιόν, Τζίλας (76’ Γκέντσογλου), Ολαϊτάν (61’ Ούλα)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα