Αφαίρεσε εισιτήριο διαρκείας από 65χρονη η Νιούκαστλ

Λάτρεις της τήρησης του νόμου αποδεικνύονται για ακόμα μια φορά οι Άγγλοι που αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όριά τους. Σαφώς και δεν τίθεται ζήτημα για το ορθόν της νοοτροπίας τους αλλά όταν το γράμμα ξεπερνά το πνεύμα του κανονισμού, τότε πραγματικά υφίσταται ζήτημα και μάλιστα σοβαρό.

Αιτία για την εξαγωγή του παραπάνω συμπεράσματος αποτελεί η είδηση ότι η διοίκηση της Νιούκαστλ αφαίρεσε το εισιτήριο διαρκείας από μια 65χρονη φίλαθλο της ομάδας, η οποία σημειωτέον έχει και κινητικά προβλήματα. Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου πήρε αυτή την απόφαση καθώς στον αγώνα με τη Φούλαμ, προκειμένου να μην παραμείνουν ασυνόδευτες οι 14χρονες δίδυμες εγγονές της, παραχώρησε το εισιτήριό της στον 29χρονο γιο της. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η ασφάλεια του γηπέδου εντόπισε τον γιο της στην κερκίδα και τον απομάκρυνε από τη θέση του, με τις δύο ανήλικες να μένουν προφανώς μόνες τους.

Το τελειωτικό «χτύπημα» της παράνοιας ήρθε λίγες μέρες αργότερα όταν η 65χρονη, Λίλιαν Χελντ ενημερώθηκε ότι για φέτος το διαρκείας της παύει να ισχύει. «Είμαι οπαδός της Νιούκαστλ όλη μου τη ζωή και καθόμουν στη συγκεκριμένη θέση εδώ και 13 χρόνια. Ήταν ο πρώτος εντός έδρας αγώνα στα τελευταία 14 χρόνια που έλειψα. Το να μου αφαιρούν το εισιτήριο χωρίς καν να με ακούσουν κατέστρεψε τη χρονιά για μένα».

Η Νιούκαστλ παρά τα αρνητικά σχόλια τα οποία έχει γίνει δέκτης αρνήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη είδηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα