Βγαίνουν στο… δρόμο για το γήπεδο οι οπαδοί της ΑΕΚ!

Κορυφώνονται, ενόψει και των Εθνικών εκλογών, οι δράσεις των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να επηρεάσουν τους αρμόδιους φορείς και οργανισμούς, ανοίγοντας τον δρόμο για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/01) είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση όλων των συνδέσμων οπαδών της ΑΕΚ, στον σταθμό του ηλεκτρικού των Άνω Πατησίων, και πορεία προς τη Νέα Φιλαδέλφεια και την περιοχή που κάποτε βρισκόταν το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι οπαδοί έχουν ενημερώσει τις αρχές και έχουν ξεκαθαρίσει στα μέλη τους πως το συλλαλητήριο θα είναι ειρηνικό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβούν έκτροπα. Ανάλογες δράσεις αναμένονται και τις επόμενες μέρες και ειδικότερα όσο πλησιάζει η ημερομηνία των Εθνικών εκλογών, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα προς τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων. Πιο αναλυτικά το κάλεσμα της «Original 21» στα μέλη της και όχι μόνο:

«Συνεχίζοντας τις δράσεις και τις παρουσίες μας ανά την Ελλάδα, καλούμε την Δευτέρα(19/1) στις 19.00 έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό στα Άνω Πατήσια ΟΛΟΥΣ όσους το γήπεδο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας αποτελεί όνειρο και προτεραιότητα, σε ειρηνική συγκέντρωση και πορεία μέχρι τα Αγια χώματα του Ναού μας, φωνάζοντας και απαιτώντας ένα μόνο… ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ…!!!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα