Βελτιωμένος αλλά… τελευταίος

Το τρίτο… νέο του ξεκίνημα πραγματοποίησε για τη φετινή σεζόν ο Άρης καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελεί τον τρίτο τεχνικό που έχει βρεθεί στον πάγκο μετά τον Χατζηνικολάου και τον Μιλίνκοβιτς.

Όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις, η ομάδα παρουσιάστηκε πιο παθιασμένη και πεισμωμένη στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά στη δεδομένη χρονική συγκυρία δεν μετρά τόσο αυτό όσο το αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν για ακόμα μια φορά αρνητικό για τους «κίτρινους» (2-1 τελικό αποτέλεσμα) και πλέον στη διακοπή ο Έλληνας προπονητής ψάχνει λύσεις καθώς ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Απόλλωνα και τη Βέροια.

Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για «ζήτω», μεταγραφές που να αφορούν παίκτες άνω των 24 ετών μπορεί να γίνει μόλις μία λόγω της μη αδειοδότησης και εκτός των άλλων ένας από τους υπάρχοντες αποχώρησε. Ο λόγος για τον Σαλόζ Ουντόζι που φάνηκε αμετάπειστος και έκλεισε οριστικά κάθε πόρτα επιστροφής.

Αυτόματα ο βαθμός δυσκολίας για να σωθούν οι «κίτρινοι» ανεβαίνει σε πολύ υψηλά επίπεδα αφού πάντα υπάρχουν και τα οικονομικά ζητήματα.

Σχετικά με προσθήκες, αυτή τη στιγμή ο πρώτος επιλαχών για να καλύψει τη θέση του παίκτη άνω των 24 ετών είναι ο Παπαστεριανός με τον οποίο υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ενώ πάντα εξετάζονται ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού.

Όπως γίνεται αντιληπτό το 2014 θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα