Βενεζουέλα με ηγέτη Βάργκας

Από ένα παιχνίδι δεν βγάζεις συμπεράσματα, αλλά η καθ’  όλα εντυπωσιακή παρουσία του Ρόναλντ Βάργκας στο θρίαμβο της Βενεζουέλας κόντρα στην «διαστρική» Κολομβία ήταν σίγουρα μία ένεση ηθικού για τον περιλουσμένο από αγωνία κόσμο της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι περιμένουν πως και πως το φετινό καλοκαίρι, το πρώτο μετά από πολλά χρόνια που μπορούν να περιμένουν κάτι καλό. Υπό αυτή την έννοια, η επιλογή του Βάργκας ήταν ένα στοίχημα, μία «απορία» για το αν ένας παίκτης με καλή σταδιοδρομία στο Βέλγιο, ένα σοβαρό τραυματισμό και μία ανάκαμψη στην Τουρκία, είναι αυτός που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ!

Ε, με αυτή την παρουσία το στοίχημα φαίνεται να κερδίζεται από την Ένωση και το τμήμα σκάουτινγκ. Είναι, βέβαια, νωρίς ακόμη, αλλά τουλάχιστον ο Δέλλας και ο Μιλοβάνοβιτς κατάλαβαν με το καλημέρα ότι έχουν να κάνουν με έναν μέσο που άνετα προσαρμόζεται είτε στον άξονα, είτε στα πλάγια! Αυτό διευκολύνει όσο δεν πάει τον προγραμματισμό για τη συνέχεια!

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν πάλι τον Βάργκας στα ματς με το Περού και τη Βραζιλία. Πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, σε αντίθεση φυσικά με τους Σιμόες, Γκάλο και Βασιλαντωνόπουλο.

Κατά τα άλλα, Μούλντερ και Ανδρεόπουλος περιμένουν  το «οκ» της ΠΑΕ για να ντυθούν στα «κιτρινόμαυρα», ο Τζιμπούρ ήδη προβάρει το Δικέφαλο στο στήθος και το «σαφάρι» συνεχίζεται κυρίως για κεντρικούς αμυντικούς και έναν ακόμη επιθετικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα