«Βεντέτα» μεταξύ Ρομπέν και Βενγκέρ

Σε προσωπική κόντρα εξελίσσεται η λεκτική αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει μεταξύ του προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και του Ολλανδού ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου, Αριέν Ρομπέν!

Ο Αλσατός τεχνικός δεν… ξέχασε τις δηλώσεις του παίκτη των «Βαυαρών» πριν τον επαναληπτικό μεταξύ των δύο ομάδων για το Champions League και άδραξε την ευκαιρία να τον κατακρίνει και να τον χαρακτηρίσει… «σπουδαίο βουτηχτή»! Στο… pregame show της αναμέτρησης Μπάγερν – Άρσεναλ, ο Ρομπέν είχε αποκαλέσει τον Βενγκέρ ηττοπαθή και ότι ακολουθεί μία ανάλογη τακτική που τον χαρακτηρίζει σαν κόουτς.

Η Άρσεναλ αποκλείστηκε μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα στο Λονδίνο και την ισοπαλία στο Μόναχο, γεγονός που εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον Βενγκέρ. Σε δηλώσεις του, λοιπόν, μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στον Ολλανδό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ρομπέν είναι εξαιρετικός στο να παίρνει το απόλυτο από το… τίποτα, αλλά είναι και πολύ σπουδαίος βουτηχτής. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στο να περνάει τον αντίπαλο και μετά να πέφτει στο χορτάρι και να ζητάει φάουλ». Καρφιά… με το βαμβάκι από τον Αρσέν Βενγκέρ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα