Βλάνταν Ίβιτς τριετίας!

Η «Α» είχε γράψει μετά τον προβιβασμού του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ ότι δεν θέλει και πολύ ο Ιβάν Σαββίδης να πειστεί να τον κρατήσει και για το χρόνου. Αρκούσε μία διορθωμένη εικόνα της ομάδας και η κατάκτηση της πρώτης θέσης των Play Off.

Ε λοιπόν, και ο Ίβιτς τα κατάφερε και η «Α» επιβεβαιώθηκε, με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να αφήνει στην άκρη τα όποια σχέδια για απόκτηση ενός έμπειρου προπονητή και να παραδίδει τα κλειδιά στον Βλάνταν για τρία χρόνια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, στην παρουσίαση του Σέρβου προπονητή εξήγησε πως ο 39χρονος ξέρει την ομάδα, αλλά και οι ίδιοι ξέρουν τη δουλειά του, αφού την είδαν στα Play Off. Ευχήθηκε, μάλιστα, η συνεργασία να κρατήσει πάνω από τρία χρόνια και ν α φτάσει σε αυτά που έμεινε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, δηλαδή μία δωδεκαετία!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ από την πλευρά του, είπε:

«Έχω γερό στομάχι. Ξέρω που είμαι προπονητής. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, που δείχνει η ομάδα στο πρόσωπο μου. Γνωρίζω που βρίσκομαι, εύχομαι να κάνουμε καλή σεζόν, να κάνουμε μια καλή ομάδα, με τον καθένα από εμάς να δίνει το 100% για την ομάδα. Θα αναζητήσουμε τη διάρκεια ως το τέλος. Να παλέψουμε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για τους στόχους μας. Πρέπει να έχουμε 18-20 ποδοσφαιριστές και να μπορούν να απαντήσουν σ’ αυτά που θέλω εγώ από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από την πρώτη ημέρα θα πρέπει να μάθουμε στους νέους παίκτες τι είναι ο ΠΑΟΚ. Ξέρω τι θέλει ο κόσμος της ομάδας, οφείλουμε να δώσουμε χαρά σ’ αυτόν τον κόσμο και στο μεγαλομέτοχο του συλλόγου. Υποσχέσεις, όμως, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις, ακόμη και όταν είσαι στη Μπαρτσελόνα. Δεν είναι λογικό. Θα παλέψουμε εννοείται για να περάσουμε στο Champions League, θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα