Βλέπουν Μοράτα οι «μπέμπηδες»

Την περίπτωση του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης Αλβάρο Μοράτα εξετάζουν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι «μπέμπηδες» πραγματοποιούν μία από τις χειρότερες – αν όχι τη χειρότερη – πορείες των τελευταίων χρόνων και έχουν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στ6ο ρόστερ τους. Το τμήμα σκάουτινγκ έχει εντοπίσει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές μίας ομάδας με το επίπεδο της Γιουνάιτεντ. Μία από αυτές είναι και ο 21άχρονος επιθετικός, για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα καταθέσουν προσφορά.

Ο Μοράτα προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ πέρασε και από τους πιτσιρικάδες της Χετάφε, πριν καταλήξει το 2008 στη Β’ ομάδα της Ρεάλ. Το 2011 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία έχει 27 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει 5 γκολ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, ενώ στην παρούσα φάση είναι στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων των Ιβήρων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα