Βραβεύτηκε από την UNICEF το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Τιμητική πλακέτα με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την έναρξη της  συνεργασίας των δύο φορέων έλαβε από την UNICEF και τον πρόεδρό της, Λάμπρο Κανελλόπουλο το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, Κωνσταντίνος Ροδόπουλος.

Πρόκειται ίσως για τη μακροβιότερη συνεργασία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ που ξεκίνησε το 1994 με αφορμή την εκπαίδευση μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων στην Ελλάδα πάνω σε θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης και προστασίας του περιβάλλοντος με την υποστήριξη της UNICEF και του Υπ.Παιδείας, Παράλληλα σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ από τον τομέα εικαστικών τεχνών αναλαμβάνουν να φιλοτεχνούν τα εξώφυλλα των σχολικών τετραδίων της UNICEF μπαίνοντας έτσι στο roster των διεθνών δημιουργούν για τον Παγκόσμιο Φορέα.

Η βράβευση αυτή ήρθε να επισφραγίσει το κύρος και την ποιότητα σπουδών που παρέχει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε επίπεδο μεταλυκειακής εκπαίδευσης και κατάρτισης και  έχει ανακηρυχθεί ως 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης από την 10η Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα