Βόμβα Καμπιάσο: Επιστρέφει (;) στην Αργεντινή

Βόμβα μεγατόνων πέταξε ο πατέρας και μάνατζερ του Εστεμπάν Καμπιάσο, λέγοντας πως δεν είναι καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο επιστροφής του γιου του στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ροζάριο Σεντράλ.

Ο Κάρλος Καμπιάσο στην ουσία επιβεβαίωσε τα σενάρια αποχώρησης του έμπειρου μέσου από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει ληφθεί κάποια απόφαση μεταξύ των δύο πλευρών. Η Ροζάριο Σεντράλ είναι δεδομένο πως ενδιαφέρεται για τον Καμπιάσο, ο οποίος ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, για έναν χρόνο ακόμη.

Μιλώντας στην εφημερίδα Ovacion, ο πατέρας και ατζέντης του Αργεντινού χαφ, Κάρλος Καμπιάσο υποστήριξε:

«Υπάρχει μια βαθιά σχέση μεταξύ του Καμπιάσο και του Κουντέτ, γιατί γνωρίζονται από την εποχή που αναδείχθηκαν πρωταθλητές στη Ρίβερ Πλέιτ. Η αλήθεια είναι ότι από τη Ροζάριο Σεντράλ μέχρι και τώρα δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου. Ο γιος μου γυρίζει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί ξανά με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2016. Όμως στο ποδόσφαιρο κάτι που φαντάζει αδύνατο σήμερα, μπορεί να είναι δυνατόν να συμβεί αύριο. Δεν αποκλείω τίποτα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Εστέμπαν προστατεύει την καριέρα του συνεχίζοντας να αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά αυτό ενδέχεται ακόμα και να αλλάξει, ποτέ δεν ξέρεις. Η Ροζάριο Σεντράλ αποτελεί δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή και ακόμη περισσότερο αν συμμετέχει στο Κόπα Λιμπερταδόρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα