Γίνεται Ρώσος ο Ρόμπερτ Μακ!

Όσο χάρηκαν, χάρηκαν τον Ρόμπερτ Μακ οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός αφήνει την Τούμπα για το ρωσικό πρωτάθλημα και μία από τις πιο πετυχημένες σύγχρονες ομάδες της συγκεκριμένης λίγκας, τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο 25χρονος Σλοβάκος έκανε σούπερ χρονιά με το Δικέφαλο του βορρά, έκανε καλές εμφανίσεις με την Εθνική Σλοβακίας και γενικά το ποδοσφαιρικό του υπόβαθρο είναι τέτοιο που η λογική λέει πως θα εξελίσσεται διαρκώς. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μακ παίζει ποδόσφαιρο από έξι χρονών, καθώς σε αυτή την τρυφερή ηλικία γράφτηκε στα τσικό της Σλόβαν Μπρατισλάβας για να τον «τσιμπήσουν» οι Άγγλοι της Μάντσεστερ Σίτι στα 13 του και να τον… εξάγουν στα 19 του, πριν καν παίξει στην πρώτη ομάδα, στη Νυρεμβέργη με 250.000 ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ τον πήρε πρόπερσι με 380.000 ευρώ περίπου, εκμεταλλευόμενος τον υποβιβασμό της ανατολικογερμανικής ομάδας και τώρα βγάζει κέρδος περί των τριών εκατομμυρίων ευρώ και βάλε, με τον ποδοσφαιριστή να έχει κάνει απόσβεση, κυρίως με την παρουσία του το περασμένο καλοκαίρι στους ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες. Η απώλεια του είναι σίγουρα μεγάλη, καθώς ο Μακ ήταν το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, αλλά με τις τόσες μετεγγραφές που έχει κάνει φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης, υπάρχει η βεβαιότητα πως το κανό θα καλυφθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα