Γεωργιάδης: «Καλύτεροι μετά την αλλαγή προπονητή…»

Ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε αγωνιστικά μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK TV.

Ο ταλαντούχος μέσος εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το γεγονός ότι ο νέος του προπονητής και συνονόματος του έδωσε την ευκαιρία να επανέλθει στην ενδεκάδα και χαρακτήρισε κρίσιμους τους δύο επόμενους μήνες, καθώς κρίνεται όλη η χρονιά…

«Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν ξεκίνησε τόσο καλά. Τώρα τελευταία με την αλλαγή προπονητή δείχνουμε άλλο πρόσωπο, πιστεύω προς το καλύτερο. Εγώ πήρα δύο ευκαιρίες μετά από πολύ καιρό, προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση και όταν μου δίνετε η ευκαιρία προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό.

Πιστεύω ότι στα τελευταία δύο-τρία ματς έχουμε περισσότερο ομαδικό πνεύμα, δηλαδή παίζει ο ένας για τον άλλον. Παλιότερα ο καθένας κοιτούσε τον εαυτό και αυτό που έβγαινε προς τα έξω δεν ήταν καλό. Στα τελευταία δύο ματς ο ένας παίζει για τον άλλον και έχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση. Αν και αυτό έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Πιστεύω ακόμη δεν έχουμε βγάλει τον καλύτερό μας εαυτό, είμαστε σε άνοδο της απόδοσής μας. Όπως είπες είναι δύο πάρα πολύ κρίσιμοι μήνες. Πάμε για τον τελικό, έχουμε και τα play off που είναι παρά πολύ δύσκολα και για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και καλή απόδοση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα