Γιάγια: «Η Σίτι πρέπει να κατακτήσει την Ευρώπη»

Την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού κυπέλλου και δη του Champions League έθεσε ως άμεσο στόχο για την Μάντσεστερ Σίτι ο διεθνής Ιβοριανός μέσος των «γαλάζιων», Γιάγια Τουρέ.

Ο 32άχρονος μέσος εξέφρασε την εκτίμηση ότι για να ανέβει επίπεδο η ομάδα του Μάντσεστερ, θα πρέπει να προσθέσει στο παλμαρέ της έναν ευρωπαϊκό τίτλο και η φετινή σεζόν αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το Champions League είναι η πιο όμορφη διοργάνωση στον κόσμο. Όλες οι μεγάλες ομάδες πηγαίνουν μέχρι και τα ημιτελικά. Αν εμείς θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο και να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο, θα πρέπει τα επόμενα χρόνια να κατακτήσουμε το συγκεκριμένο θεσμό. Αν θέλουμε να το πετύχουμε άμεσα, θα πρέπει να κατακτήσουμε το φετινό Champions League.

Συμμετέχουμε τα δύο τελευταία χρόνια και φέτος θέλω να κάνουμε τη διαφορά και να αρπάξουμε την ευκαιρία μας. Παίζουμε σε έναν δύσκολο όμιλο, αλλά έχουμε να φέρουμε σε πέρας μία δουλειά. Διαθέτουμε το υλικό για να την πετύχουμε.

Η ομάδα εξελίσσεται πολύ καλά. Μέχρι πριν πέντε ή έξι χρόνια, ήταν μία μικρή ομάδα στην Αγγλία. Τώρα όμως, είναι μεγάλη ομάδα. Είμαι τύπος που θέλει όλο και περισσότερα. Θέλω να βρίσκομαι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα και αυτή τη στιγμή είμαι καλά στην Μάντσεστερ Σίτι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα