Γιάκος: «Θα κτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ στις αδυναμίες του»

Στα αδύνατα σημεία του ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κτυπήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ηπειρώτικου συλλόγου, Ευριπίδης Γιάκος…

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα είναι μια καλή ομάδα, είναι στη δεύτερη θέση και θέλει να διατηρηθεί εκεί, αλλά όπως είπα, εμείς θα πάμε για ότι καλύτερο. Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες, γιατί έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μία δεμένη ομάδα, που πάει να παίξει ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα χτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ στα αδύνατα σημεία του.

Μαθηματικά ακόμη δεν έχουμε σωθεί. Θα επιδιώξουμε πρώτα αυτό και από εκεί και πέρα, αν καταφέρουμε να πάρουμε την έκτη θέση, θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους μας στην ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή είναι η θέση μου, πίσω από τον επιθετικό. Εκεί έπαιζα όλα τα χρόνια. Από ανάγκη έγινα σέντερ φορ πέρσι, αλλά πιστεύω ότι η θέση μου είναι πίσω από τον επιθετικό. Τα δίνω όλα για την ομάδα μου και πιστεύω ότι τα πηγαίνω πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα