Γιάννου εσύ σούπερ σταρ!

Είναι αυτό που λέμε εκτίναξη. Ο απόστολος Γιάννου με τα τέσσερα και τα πέντε γκολ ανά χρονιά (πριν κλείσει τα 24 πάντως), σκόραρε πέρσι με τη φανέλα του Πανιωνίου 12 γκολ κι έτσι βελτίωσε για τα καλά τη φήμη του…

Φέτος, όμως, το έχει παρακάνει. Με τα δύο τέρματα που σημείωσε κόντρα στον Πανθρακικό (στο 4-0 του Αστέρα), έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα (έχει κι ένα στο Europa League κόντρα στον ΑΠΟΕΛ) κι είναι δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Φορτούνη.

Στον ΠΑΟΚ δεν πήρε όσες ευκαιρίες θα έπρεπε, ενώ στον Πανιώνιο δεν έκανε η αλήθεια είναι ποτέ κάποια σούπερ χρονιά. Ωστόσο, φαινόταν ότι είναι ποιοτικός και φέτος δείχνει ότι έφτασε στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Ο Αστέρας έκανε «μπίνγκο» και κατάφερε -παρά το ότι δυσκολεύτηκε κι έφτασε στις τελευταίες μέρες των μετεγγραφών- να βρει τον αντικαταστάτη του περσινού πρώτου σκόρερ, του Χερόνιμο Μπαράλες και εδώ που τα λέμε ο Γιάννου μάλλον θα τον ξεπεράσει έτσι όπως πάει.

Στα 26 του και με το συμβόλαιό του να λήγει το 2018, ο Αστέρας μάλλον θα ζητήσει γη και ουρανό για να τον παραχωρήσει από φέτος σε μεγάλη ελληνική ομάδα, αλλά από το εξωτερικό αναμένεται σίγουρα να υπάρξει πρόταση. Να δούμε τι ποσό θα προσφερθεί στον Αστέρα κι αν θα ενδώσει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα