Γιαννούλης: «Όποτε χρειάστηκα έδωσα το 100%»

Ο Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία σε πολλούς νέους Έλληνες παίκτες να πανηγυρίζουν τίτλους πολύ νωρίς στην καριέρα τους, ακόμη κι αν δεν αγωνίζονται συχνά, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στο ρόστερ.

Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Γιαννούλης ο οποίος γεύτηκε τη χαρά του πρωταθλήματος και δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το γεγονός. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και ένα ευχαριστώ στον κόσμο, που ήταν δίπλα μας και μας στήριξε καθ’ όλη τη διάρκειας της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός διαθέτει το στοιχείο του πρωταθλητή, επειδή κάθε χρόνο κατακτά τίτλους και μπορεί να βγαίνει μπροστά μετά από δύσκολες καταστάσεις. Το αποδείξαμε και φέτος, αφού ήμασταν στο μείον πέντε και είχαν δυσκολέψει τα πράγματα. Εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να βγούμε πρώτοι, με μεγάλη και μπορούμε να την αυξήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια»

Ο Γιαννούλης μίλησε και για την ατομική του παρουσία στους πρωταθλητές:  «Ήταν δύσκολη χρονιά για εμένα, επειδή ήρθα την τελευταία στιγμή. Μέχρι να προσαρμοστώ ήθελα κάποιο χρόνο. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη η χρόνια , αλλά όποτε με χρειάστηκε η ομάδα έδωσα το 100%. Ελπίζω του χρόνου να είμαι ακόμα καλύτερος που θα κάνω κανονικά προετοιμασία με την ομάδα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα