Γιατί ρε Κατίδη;

 

Αρνητικός πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά έγινε ο Γιώργος Κατίδης, τρία χρόνια μετά την ανεξήγητη πράξη του να χαιρετίσει ναζιστική μετά το γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ.

Σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Πέλλα, Άγιος Λουκάς-Πυρσός Πετριάς, οι άνθρωποι του Πυρσού δέχθηκαν να αγωνιστεί ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Κατίδης με τη φανέλα του Άγιου Λουκά, επειδή η γηπεδούχοι δεν συγκέντρωναν ενδεκάδα! Χαλαρά πράγματα…

Ο 23χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης, όμως, δεν άντεξε το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων και χτύπησε στην ψύχρα έναν ποδοσφαιριστή 18 χρονών, ενώ στη συνέχεια και μετά τη σύρραξη που ακολούθησε, δύο ακόμη παίκτες (εξάδελφοι του 18χρονου) τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο. Ο Κατίδης που έπαιξε με δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή δραπέτευσε από το γήπεδο και καταζητείται, ενώ η παρουσία του ταυτοποιήθηκε από παίκτες που τον γνώριζαν, παρά το ότι αγωνιζόταν με άλλο όνομα!

Πραγματικά, είναι κρίμα γιατί το παιδί ήταν ταλέντο, αλλά μερικές φορές το μυαλό δεν ακολουθεί τις σωματικές ικανότητες. Ο ίδιος ο Κατίδης διαψεύδει κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα