Γιατί τσακώθηκαν on air ο Βερύκιος με την Τσιμτσιλή

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ... HAPPY ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ «HAPPY DAY» ΣΤΟΝ ΑLPHA

Το πινγκ πόνγκ ατάκας που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του σημερινού «Happy Day» στον Alpha, μεταξύ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Δήμου Βερύκιου, εξελίχθηκε σε ένα –δεν το λες και ασήμαντο– on air καυγαδάκι ανάμεσα στους δύο συνεργάτες του καναλιού της Κάντζας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός δημοσιογράφος μιλούσε για το μέτρο του ανοίγματος των τραπεζικών θυρίδων που σκοπεύει να πάρει η κυβέρνηση αναφορικά με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει, καθώς διεκόπη από μία «σφήνα» του Δημήτρη Παπανώτα.

Τότε ήταν που πήρε τον λόγο η κεντρική παρουσιάστρια του «Happy Day» Σταματίνα Τσιμτσιλή και «μάλωσε» τον Δήμο Βερύκιο λέγοντας τα εξής:
«Με συγχωρείς Δήμο, ο κόσμος μου λέει “ξεκινάτε να πείτε κάτι και δε το τελειώνετε”. Ξεκινάς να πεις για τις θυρίδες, θέλω να το τελειώσεις… Σε παρακαλώ άφησέ με να κάνω τη δουλειά μου και να συντονίσω».

Τότε ήταν που… απασφάλισε ο Δ. Βερύκιος και ζήτησε με νόημα από την Στ. Τσιμτσιλή να «συνέλθει». Κι εκεί ακριβώς η κόντρα χτύπησε κόκκινο καθώς η παρουσιάστρια ανταπάντησε λέγοντας «συνέρχομαι» και ειρωνικά αυτοχαστουκίστηκε! Μάλιστα ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Δ.Β.: «Μην την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια… Έρχομαι που έρχομαι κάθε πρωί και πίνω καφέ μαζί σας γιατί μου αρέσει…»

Σ.ΤΖ.: «Έχεις παχυλή αμοιβή…»

Δ. ΒΕ.: «Παίρνω το τρίτο το μακρύτερο…».

Ιδού το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής:

 


(ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα