Για την ανατροπή της χιλιετίας

 

Η Μπαρτσελόνα στα δύο τελευταία παιχνίδια της για το ισπανικό πρωτάθλημα κατάφερε ισάριθμες μεγάλες νίκες, 6-1 τη Χιχόν (με 2-0 στο δεκάλεπτο) και 5-0 τη Θέλτα (το 4-0 με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού). Με οποιοδήποτε από αυτά τα δύο αποτελέσματα η Μπάρτσα θα πετάξει εκτός Champions League την Παρί και θα προκριθεί στην «οκτάδα».

Γίνονται αυτά στα ποδόσφαιρο; Όχι είναι η απάντηση, τουλάχιστον δεν έχουν γίνει ακόμη τέτοιες ανατροπές, ουδέποτε στο Κύπελλο Πρωταθλητριών έχει καταφέρει ομάδα να γυρίσει από 4-0. Προσοχή, να έχει λήξει 4-0 το πρώτο ματς όχι να μειώσει η ομάδα στο τέλος σε 4-1 και να νικήσει στη ρεβάνς με 3-0.

Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό και στη Βαρκελώνη ελπίζουν ότι το βράδυ της Τετάρτης, 8/3, θα το ζήσουν μπροστά στα μάτια τους. Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται τους Γάλλους της Παρί και πάνω από 90.000 φίλαθλοι θα κατακλύσουν το Καμπ Νου για να δουν ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.

Ναι, η Μπάρτσα μπορεί να το κάνει, δεν είναι απαγορευτικό να νικήσεις 4-0, αλλά είναι δύσκολο όταν το κυνηγάς. Να θυμίσουμε πως η Μπαρτσελόνα πέρα από τα ένδεκα γκολ στα δύο τελευταία ματς στο Καμπ Νου, μέσα στο 2017 έχει νικήσει 0-6 την Αλαβές, 3-0 την Μπιλμπάο, 0-4 την Εϊμπάρ και 5-0 τη Λας Πάλμας…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα