Γιγαντομαχία με φόντο τη Μαδρίτη και έπαθλο τον Βαράν!

Γιγαντομαχία με φόντο την πόλη της Μαδρίτης και έπαθλο τον Γάλλο αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφαέλ Βαράν, διεξάγεται τα τελευταία 24άωρα, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι!

Τα δύο μεγαθήρια από την Premier League κινούνται για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει, έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της «βασίλισσας» και δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκάλ, «καίγεται» για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, καθώς ο σχεδιασμός του καλοκαιριού δεν απέφερε τα αποτελέσματα που προσδοκούσε. Η αποχώρηση των Βίντιτς, Φέρντιναντ και η αστοχία στην ανεύρεση ικανών αντικαταστατών, προκάλεσε μεγάλο ρήγμα στα μετόπισθεν των «κόκκινων διαβόλων», το οποίο είναι εμφανές και έχει κοστίσει αρκετούς χαμένους βαθμούς.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο από την πλευρά του, παρότι η Τσέλσι παρουσιάζεται σαφώς πιο ισορροπημένη, αναζητεί τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι 48 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Πορτογάλος αρέσκεται να προχωρά σε «επενδύσεις», με παίκτες που δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ζωής τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα