«Γινόμαστε δέκτες προσπαθειών όψιμης εκμετάλλευσης»

 Ανακοίνωση, αναφορικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπου κρίθηκαν ως αντισυνταγματικές οι περικοπές τους, εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ).

«Σας γνωρίζουμε ότι η απόφαση του ΣτΕ με την οποία κρίθηκαν ως αντισυνταγματικές οι περικοπές των αποδοχών μας , δυνάμει του ν. 4093/2012, δημοσιεύτηκε σήμερα (σ.σ. Τετάρτη)  και φέρει τον αριθμό 2196/2014.

Επειδή γινόμαστε δέκτες προσπαθειών όψιμης εκμετάλλευσης της εν λόγω απόφασης, καθώς και παραπληροφόρησης από διάφορες πλευρές, τονίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας, σε συνεργασία ,με τους νομικούς της Συμβούλους με τους οποίους επιτύχαμε την πρωτόγνωρη αυτή επιτυχία, παρακολουθεί στενά την υλοποίηση της εν λόγω απόφασης για όλο το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος  προς διασφάλιση των οφειλομένων  σε καθέναν από εμάς.

Στο πλαίσιο αυτό, θα προβεί σε όλες  τις απαραίτητες ενέργειες ενημερώνοντας σας συνεχώς, τόσο για τις προθέσεις της Κυβέρνησης, όσο και για τυχόν περαιτέρω δικαστικές  ενέργειες αν και όταν αυτές απαιτηθούν».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα