Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε περήφανοι για τον Εργοτέλη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη δήλωσε ο αμυντικός της κρητικής ομάδας, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας…

«Εγώ περνάω υπέροχα στον Εργοτέλη. Βρίσκομαι τρία χρόνια στην ομάδα και την αγαπάω, την έχω σαν δεύτερη οικογένεια μου. Μόλις έγινε η συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου δέχτηκα αμέσως. Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να προσφέρω ακόμα περισσότερα στην ομάδα τη νέα χρονιά. Με σκληρή και καθημερινή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Έχω πολλά να δώσω ακόμα στον Εργοτέλη.

Φέτος είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα με τις δυνατότητες που είχε ήταν φυσιολογικό να τερματίσει ψηλά. Είμαστε υπερήφανοι για τον Εργοτέλη και ότι καταφέραμε να πετύχουμε. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να έχει ένα λαμπρό μέλλον.

Πραγματικά το Ηράκλειο είναι πολύ ωραία πόλη και είναι ευτυχία να μένει κάποιος εδώ. Γενικά η Κρήτη είναι πολύ όμορφη και αισθάνομαι τυχερός που είμαι κάτοικος του νησιού. Μάλιστα μιλάω αρκετά καλά τα ελληνικά, κάτι που με βοηθάει ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα μου».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα